Ydelser

Tullebølle VVS & Blik laver alle former for
VVS-opgaver og blikarbejde.

Det er meget forskelligt fra husstand til husstand, hvad der er den bedste og mest energioptimerende løsning, og derfor rådgiver vi dig til at vælge den bedste måde. Tager du os med på råd kan du opnå store besparelser på din varmeregning. Vi løser alt, hvad du skal have lavet af VVS- og blikarbejde, energiløsninger, kloak- og entreprenørarbejde. Vores dygtige svende og lærlinge leverer altid service og kvalitet i topklasse, og vi lægger stor vægt på at give dig den helt rette vejledning.

Yderligere kan vi hjælpe dig med traditionelt arbejde i badeværelser og køkkener, tagrender, zink- og kobberløsninger, reparationer, servicering af olie- og gaskedler, biovarmeinstallationer, jordvarme- og solvarmeanlæg, oliefyrsservice, udskiftning af oliefyr, rørskader samt ventilation. Der er ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan varetage. Har du fx oliefyr, så kan vi også udføre den lovpligtige energimåling samt foretage det årlige hovedeftersyn af anlægget, hvor vi kontrollerer, renser og justerer dit fyr.

Kloarkarbejde

Professionelt kloakarbejde til både private og til erhverv. Tullebølle VVS & Blik er autoriseret kloak mester.

VVS & blik

Vi udfører både VVS-og blikkenslager arbejde, installationer og reparationer. Alt hvad der er nødvendigt både ude og inde.

Oliefyrs-tests & service

Udnyt dit oliefyr og få en serviceaftale. Vi både tester, reparere og servicerer dit oliefyr så det lever længere.

Varmepumper

Tullebølle VVS & Blik er specialister i varmepumper og VE godkendt. Vi hjælper med både installation og servie eftersyn.

Du er altid velkommen til at kontakte os med lige præcis din opgave og høre hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har stor erfaring og kan lave stort set alt inde for VVS.