Om Tullebølle VVS & Blik

Mange års erfaring med viden og god service

I Tullebølle VVS & Blik ApS har vi med vores mere end 70 års erfaring i VVS-arbejde på Langeland efterhånden opbygget os en stor skare af kunder, der kommer igen og igen, når en ny opgave skal løses. Vi kan hjælpe dig med alle former for VVS-opgaver og blikarbejde. Vi foretager de årlige, lovpligtige oliefyrs-tests, laver oliefyrsservice og kloakarbejde for både private og virksomheder. Vi er din lokale specialist, og her arbejder 3. generation i virksomheden på at tilbyde dig den absolut bedste service og de mest professionelle løsninger.

Indehaveren Morten Askebjerg Nielsen er autoriseret VVS installatør og er uddannet VVS-Tekniker og Blikkenslager, samt Kloakmester. Morten overtog firmaet efter sin farfar og far, Harry og Vagn Nielsen. I dag består Tullebølle VVS & Blik af 5 svende, 1 lærling og 1 på kotor/i butik. 

Besøg vores VVS butik

I Tranekær ligger vores VVS Butik. Her kan du se vores forskellige udstillinger med baderumsmøbler, armaturer, toiletter, brusevægge m.m. 

Er du interesseret i vores ydelser?

Tullebølle VVS bygning

Stabil og loyal service

Uanset hvad du booker os til, vil du opleve, at vi er stabile, loyale og altid overholder de aftaler, vi laver – både hvad tid og pris angår. Vi er desuden medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde. Ring til os i dag og få skræddersyet et godt tilbud.